Studio Schelling (2010) is  gespecialiseerd in ontwerpen en bouwprocessen voor de particuliere woningbezitter. Dat betekent dat we als bureau de spil zijn tussen onze klant en alle externe partijen: denk aan de gemeente voor vergunningen, de welstandscommissie voor de architectonische kwaliteit, de constructeur voor berekeningen en de aannemer voor de bouw.

 

In een samenwerking met de klant staat zijn ultieme woondroom centraal. Dit kan een nieuwe woning op een leeg kavel zijn of een uitbreiding aan of op een bestaande woning. Maar ook een slimme interieur oplossing om meer licht en ruimte te krijgen of zelfs een bijzonder meubelstuk.

 

In de praktijk komt het veel voor dat de klant zelf al uitvoerig heeft nagedacht over een ontwerp. Soms is het voldoende om het idee alleen bouwkundig uit te werken, soms ligt het complexer en beginnen we met een studie naar eventuele mogelijkheden. In alle gevallen zorgt Studio Schelling voor die extra stap in kwaliteit.

 

Door jarenlange ervaring in de bouw, spreekt Studio Schelling zowel de taal van de aannemer als die van het bevoegd gezag van de gemeente. Dit zorgt voor een soepel proces in zowel de voorbereiding als de uitvoering.

 

ir. Pieter Schelling (1977)

 


Download
Algemene Voorwaarden Consument & Architect (CR2013)
Algemene Voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 303.6 KB